LONGBO'OM

igår var det den officiella gnälldagen, som luddz och jag utnämnt den. och varje månad den 26:e är det officiell gnälldag, kom ihåg det.
vi besökte yle igår, det var ganska kul och intressant. jag börjar bli ganska säker på att det är filmfotograf jag vill satsa på.
idag har jag varit väldigt trött hela dagen, vilket leder till att jag blir ganska tyst och grötig. men det har varit en realtivt bra dag idag. fast vi hade 4 timmar fysik-kemi idag, mindre kul. men iaf. leo har varit sjuk hela veckan, det är inte heller kul. jag saknar henne.
på helgen ska jag på hjälpisweekend. jag kommer vara där från lö-sö. det blir säkert helt okej, och söt-pocks kommer ju att vara där. wooh.
och på lördag kommer roland från tyskland! haha. han är 17 år och ska bo hos leo i tre veckor! på måndag kommer han med till skolan. haha hoppas att jag och ludde inte skrattar åt honom allt för mycket.
men nu ska jag skriva en filmanalys på little miss sunshine och dricka te.
puss, kram och syltbanan!

myv

nu sitter jag i skolan på engelska timme, så jag har inget bättre att göra än att uppdatera bloggen. :3
idag kommer bli och är en bra dag, tror jag. påsklovet börjar idag, och nej vi har inte lika långt påsklov som ni där i sverige. sedan ikväll ska jag till församligen på en grej och efter det kommer pocks och sover över hos mig. wooh.
igår fick man veta när miyavi kommer hit - äntligen! jag har väntat på den informationen nu redan i flera månader. han kommer den 2.7 och biljetterna börjar säljas den 1.4 kl. 9. de kommer gå jättefort, så vi måste vara snabba. o_o men jag lyckades få biljetter till the gazette också, så det borde inte vara ett desto större problem.
nu ska jag fortsätta ha tråkigt i skolan.

an cafe 15.03

igår var jag på an cafe signeringen och konserten här i helsingfors. det var jättekul och de var verkligen bra. bästa konserten efter the gazette. :3
vi började köa till signeringen kl. 9, men vi hoppade in i kön med ett par kompisar. kl. 12:35 fick vi våra autografer. det var jättemånga på plats och alla hann inte få. o:
sedan kl. 13 fick man börja köa till konserten. eftesom många redan var färdiga från signeringen ställde alla sig på andra sidan om  gatan och när klockan blev prick sprang alla för fullt över och började puffas och ha sig om en bra plats. efter ca. en halvtimme var kön i ordning och vi hade fått bra platser. sedan köade vi där i ca. 3 timmar och sen började de släppa in. :3
själva konserten var underbar och de hade härlig energi. de spelade en massa bra låtar och wooh. och de är alla så himla söta! jag, ellen och li satte oss på en bardiskgrej så vi såg jättebra över alla.
så 10+ åt den dagen. 8)

http://youtube.com/watch?v=J7_wmI0VeZM
något som någon filmat från signeringen

---

idag har jag sovit rätt mycket och efter det typ bara slöat. sedan åkte jag, ellen och mamma till min gammelmommo eftersom hon fyller 94 år idag. hoho. där åt vi smörgåstårta och umgicks med andra gamla tanter. men jag hade jätteont i huvudet så jag var inte så social. >>
nu sitter jag hemma och äter mig fet på chips och choklad. wooh.

joystick

hmm. hej, detta är mitt första inlägg.
idag har jag varit i skolan. vi har börjat 8 hela veckan och det har sugit. men skolan är ändå alltid rätt rolig, eftersom luddz och leo är så underhållande. och vi hade inte finska idag! det var bäst.
sen åkte jag, min mamma och min syster och köpte en massa smink och sen köpte jag även an cafés nyaste cd. den ska jag få signerad imorgon och sen ska jag även på an cafés konsert. det ska blir kul.
sedan har jag sovit och skypat med min kära luddz.
idag har jag varit på ganska bra humör och wooh. jag mår bra just nu.
hejdå för idag!

RSS 2.0